Følgende punkter skal være opmærksomme på i drift og produktion af plastgranulatormaskine

2023-06-26

Produktionsdriften afplast granulatorskal være opmærksom på følgende punkter. Den korrekte drift af plastgranulatoren kan bruges til at forlænge udstyrets levetid. Brugen af ​​plastgranulatoren får dog ikke tilstrækkelig opmærksomhed i vores daglige liv, og det vil også For at give unødvendige problemer, skal følgende punkter huskes.



1. Vær opmærksom på brandsikkerheden. Brandslukkere skal placeres omkring plastgranulatoren under produktionsprocessen.

2. Brug ikke genbrugsmaterialer af lav kvalitet med metalurenheder eller sediment (det er bedst at tilføje en foderjernsfjerner for at fjerne jern i plastikken under fodringsprocessen), og der må ikke placeres metalgenstande, der kan falde ned i materialet. nær tilførselsporten for at forhindre, at fald i tragten forværrer sliddet på skruen og cylinderen eller forårsager blokering og beskadigelse.

3. I tilfælde af fejl eller unormal situation skal det rapporteres til det relevante personale, og professionelt vedligeholdelsespersonale vil håndtere det. Hvis der konstateres et unormalt fænomen, der påvirker sikkerheden, skal du straks trykke på nødstopkontakten for at afbryde strømforsyningen.

4. Ved betjening af plastmaskiner er det nødvendigt nøje at følge kravene i driftsprocedurerne, og der er ingen ulovlige operationer tilladt på stationer, der ikke er i drift. For at sikre pålideligheden af ​​sikkerhedsanordningen må maskinens sikkerhedsbeskyttelsesforanstaltninger ikke ødelægges i jagten på effektivitet.

5. Plastgranulatorens gearkasse skal være opmærksom på den smøreolie, der opfylder kravene, og udskifte den regelmæssigt.

6. Betjenes af operatører, der er blevet uddannet og er fortrolige med udførelsen af ​​mekaniske plastkonstruktioner og betjeningsprocedurer.

7. Under produktionen og driften af ​​plastgranulatoren, hvis plasttemperaturen ikke når den indstillede temperatur, og holdetiden ikke er nok, må skruen ikke starte og køre.

8. Faglighed i at mestre de ovennævnte syv forholdsregler kan i høj grad reducere mekaniske fejl og mekaniske skader forårsaget af forkert betjening og i høj grad forlænge maskinens levetid, stabilitet og sikkerhed.

Vores virksomhed er specialiseret i produktion af forskelligt plastgenbrugsudstyr. Hvis det er nødvendigt, kan du til enhver tid konsultere relevant indhold og ser frem til vores samarbejde.
  • Email
  • Whatsapp
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy